KOCAELİ / GÖLCÜK - Ulaşlı Nuri Bermek Ortaokulu

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ETKİNLİKLERİ  KAPSAMINDA AFİŞ YARIŞMASINDA OKULUMUZDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ.

Kas

Eğitimin ve aydınlanmanın önemini bizlere aşılayan Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyor; bu kutsal mesleği icra eden tüm öğretmenlerimizin ÖğretmenlerGünü'nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıldönümü dolayısıyla okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan anma programını gerçekleştirdik.

Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, İstiklâl Harbi'nde omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi, rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.

Ruhları şad olsun.

Mrt

İyi bir değerler eğitimi çocuğun kişilik gelişimi kadar akademik başarısını da olumlu etkileyecektir. Çocukların ve genç yetişkinlerin on iki temel kişisel ve sosyal değeri keşfetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmaları için eğitimcilere farklı deneysel çalışmalar ve pratik yöntemler sunmaktadır. Bu amaç ile yola çıkarak değerler eğitimi kapsamında hayvan sevgisi, küçüklere hoşgörü, büyüklere minnet, çevre bilinci ve teknolojinin doğru kullanımı temalarını ele alarak değerlerimizi hatırlatmak ve yaşantılarına dahil etmek.